Kurser

Välkommen på keramikkurs! Nybörjare eller erfaren spelar ingen roll eftersom undervisningen anpassas efter gruppdeltagarnas önskemål.

Drömmer du om att lära dig dreja? Drejning är min passion och jag hoppas få fler att känna som mig. När händerna formar leran uppstår något nästan magiskt. Världen runt omkring försvinner bort och det enda som räknas är formen som växer fram. En oförsiktig rörelse gör att man brysk väcks upp av att skapelsen far iväg. Drejning är utmaning, men en väldigt rolig sådan.

Vill du hellre skulptera, kavla, ringla eller tumma – vi har det du behöver för att skapa vackra föremål eller för att bara njuta av en stunds avkoppling

SÅ HÄR ANMÄLER DU DIG! Klicka på länken i den blå rutan nedanför. Då kommer du till webshopen för kurserna. När du bokat din kurs betalar du genast in på BG 5357-8480. Bokningen är inte giltig förrän inbetalningen är gjord!

ANMÄLAN Klicka här! https://formakeramik.storedo.com/

Plats Floda Torg, Rurik Holms väg 6 F, 44830 Floda----- Bankgiro 5357-8480 Telefon 0708-665766 E-post formakeramik@telia.com Timmar Telefontid: Måndag-Fredag 10.00-18.00 Om jag inte svarar i telefon har jag antagligen kurs eller så har jag väldigt leriga händer. Skicka gärna ett mail så hör jag av mig så snart jag kan. Vänliga hälsningar Anna
%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close